EUROPA

DESIGNHOTELL I VÄRLDEN: THE GREENWICH HOTEL

Möt hela världen under ett tak

green1

New York är en ikon bland världens metropoler och när ett besök närmar sig är det inte alltid helt enkelt att välja bland de många hotell staden har att erbjuda.

Byggt för att smälta in bland de klassiska fasaderna i den trendiga stadsdelen Tribeca, är Robert de Niros Greenwich Hotel en perfekt destination för resenären som söker något utöver det vanliga. Med sovrum dekorerade i Carraremarmor och marockanskt kakel, svenska Duxiana sängar, tibetanska handknutna silkesmattor och engelska läderfåtöljer är det en fantasieggande blandning av alla världens influenser, precis som staden själv.

Hotellet har 88 rum och sviter men om du är ute efter det där lilla extra rekommenderas N. Moore eller Greenwichsviten som erbjuder mer boyta än 95 procent av stadens befolkning någonsin skulle kunna drömma om. Båda sviterna är utrustade med egna kök, kontor och öppna spisar, för att inte tala om de nio meter höga takfönstren!

green2

Denna höjd av lyx till trots är The Greenwich Hotel perfekt för dig som söker ett mindre formellt och mer diskret hotell att vila upp dig i efter en händelserik dag, eller natt, i staden som aldrig sover.

THE GREENWICH HOTEL
377 Greenwich Street, New York, NY 10013, USA Tel: +1 212 941 89 00

För mer information:
www.thegreenwichhotel.com

UPP
Translate »