UTVALT FÖR DIG

EMIRATES ORDNAR INDISK FEST

I år sponsrar Emirates Stockholms kulturfestival 15 till 20 augusti. Eftersom festivalen har indiskt tema erbjuder Emirates rabatter till en rad destinationer i Indien, bland annat Bangalore, Trivandrum och Dehli.

Under Stockholms kulturfestival förvandlas Skeppsbron till en indisk marknad; matstånd och food trucks serverar mat från fyra olika regioner i Indien.

Emirates investerar över åtta miljarder svenska kronor i mat och dryck ombord på sina flyg. Bolaget har 1200 kockar som dygnet runt komponerar nära 12 500 säsongs- och destinationsbaserade recept. Maten till de 590 flygningarna som bolaget genomför varje dag är typiska för de olika destinationerna.

På flygen till Indien är menyerna dessutom varierade inom landet, för att återspegla de olika regionernas kök. Ombord serveras rätter som gosht biryani och methi chaman. Till dessa erbjuds också lokala drycker som nimbu pani och lassi.

Kampanjperiod: 16-28 augusti 2017
Reseperiod: 4 sep 2017- 31 mars 2018*

*Kampanjen inkluderar rabatterade flygresor med Emirates till, Bangalore, Trivandrum, Chennai, Delhi, Mumbai, Hydrabad, Kochi, Kolkata (Calcutta) och Ahmedabad i Indien.

 

UPP
Translate »