AFRIKA

FANTASTISKA MATETSI VICTORIA FALLS UTVIDGAR SITT UTBUD

Idag den 1 oktober 2020 har Zimbabwe öppnat upp sina gränser för internationell turism, och i samband med detta presenterar Matetsi Victoria Falls sin egen privata landningsbana för mindre safariflygplan. Detta för att komplettera den redan befintliga privata helikopterplattan som finns.

Matetsi Victoria Falls är den enda lodgen i regionen med en specialbyggd licensierad helikopterplatta och nu en privat flygbana. Resenärer kan välja att flyga reguljärt till Zimbabwe och Victoria Falls International. Här erbjuds hjälp med visum, och gästerna har förtur vid immigration control, för att sedan ta den natursköna ’Flight of the Angels’ helikopterupplevelse över Victoria Fallen samt beskåda fantastiska Matetsi Private Game Reserve med dess 136 000 hektar från ovan.

Alternativt kan gäster välja att flyga kommersiellt till Harare med Emirates innan de går ombord på ett privat chartrat flygplan som landar direkt i Matetsi Private Game Reserve, med olika flygplan tillgängliga för alla gruppstorlekar. Detta hjälper inte bara till att maximera semestertiden och erbjuda ett vackert fågelperspektiv över området vid ankomsten, det kommer också att eliminera kontakten med andra resenärer under er resa.

Gästerna erbjuds boka Matetsi Victoria Falls helt eller delvis exklusivt, allt beroende av önskemål.

Part Exclusive-Use erbjuder gästerna Matetsis West Camp (ett av de två lägren som utgör Matetsi Victoria Falls), som har upp till sju rum med ett familjerum, med plats för upp till 14 vuxna gäster. Detta inkluderar också exklusiv användning av West Camps huvudsakliga gästområde, tre privata fordon, tre extrasängar i mån av tillgång och tillgång till det lodgens egna spa.

Den privata familjevillans pool.
En privat longe att mysa i finns också i villan.
Utsikten över Zambezi River är enastående från den privata villan.

Full Exclusive-Use inkluderar hela lodgen, och dessutom helt privat tillgång till det vidsträckta vildmarksområdet på 136 000 hektar som Matetsi Private Game Reserve innehar samt 15 km från floden Zambezi. Och gästerna kommer att ha allt för sig själva, medan de tas om hand av ett dedikerat team. För gäster som vill koppla av har alla River Lodge Suites sin egen avsvalkningspool och terrass med utsikt över Zambezi. Gästens rekreationsområde har en 20 m lång pool samt spa, gym, bibliotek och privat vinkällare. Köket på fastigheten är i världsklass och presenteras genom en mängd olika middagsupplevelser, inklusive privata middagar på rummet och à la carte-buskmiddagar.

Samtliga sviter har en egen pool med utsikt över Zambezi River.
Sviterna är vackert inredda och inspirationen är hämtad från Zimbabwe.
Utsikten från samtliga sviter är fantastisk. Här vaknar du upp och ser ut över Zambezi River.

I båda fallen kommer gästerna att tas om hand av ett dedikerat team, inklusive en privat kock och butler. Privata safarifordon kommer också att finnas till ert förfogande, med personliga guider och trackers som garanterar en skräddarsydd safariupplevelse.

Båda alternativen är tillgängliga för dag- och veckolånga.

Alternativt kan grupper välja att boka Matetsi River House, en villa med fyra sovrum, exklusiv användning, inredd i samma samtida afrikanska stil som lodgen, med både öppen planlösning inomhus och utomhus, sittplatser och matplatser, en bred veranda med solstolar och banketter på som du som gäst kan koppla av, samt en privat pool där du bäst njuter av den Afrikanska bushen ljud.

Matetsi Private Game Reserve erbjuder en vidsträckt vildmark med gott om plats för gästerna att uppleva sin afrikanska safari på ett säkert sätt, med alla de utsökta bekvämligheter som Matetsi Victoria Falls är känd för.

Djurlivet som Matetsi Private Game Reserve erbjuder är enastående.

Matetsi Victoria Falls erbjuder både land- och vattenbaserade aktiviteter. Gästerna erbjuds  gamedrives på morgonen, kvällen och samt en heldag om så önskas. Walking Safairs erbjuds också om detta önskas. I detta privata reservatet erbjuder gäster en möjlighet att se en mängd olika arter som elefant, buffel, lejon och leopard för att nämna några, liksom över 350 fågelarter. Vid Zambezi-floden kan ni som gäst njuta av soluppgång eller solnedgångskryssningar, liksom som kanotutflykter och fiske.

Bakom Matetsi Victoria Falls står familjen Gardiner som vill visa upp allt som är exceptionellt i sitt hemland. Matetsi Victoria Falls är något extraordinärt i Zimbabwe och södra Afrika. Lodgen är mycket hyllad för sin distinkta afrikanska och utsökta interiör samt sin service.

Priser för Matetsi Victoria Falls Part Exclusive-Use börjar från 9 500 USD under 2020 och 11 000 USD under 2021.

Priser för Matetsi Victoria Falls Full Exclusive-Use börjar från 22 000 USD per natt och 140 000 USD per vecka 2020, eller 25 000 USD per natt och 155 000 USD per vecka i 2021.

För mer information: https://matetsivictoriafalls.com/

Foto: Press samt Susanne Nilsson

UPP
Translate »