DESIGN

POWERALL POWER BANK

Ibland snubblar man över nya och smarta prylar och undrar varför ingen har uppfunnit dem tidigare. Precis så var det när vi fick upp ögonen för Powerall Power bank som måste vara det ultimata extrabatteriet.

Power Power bank First Class Magazine

Att ha med sig ett reservbatteri för att kunna ladda till exempel mobiltelefonen om man befinner sig i strömlöst område är ju inget nytt, men handen på hjärtat; borde vi inte ha kommit längre i utvecklingen än att ett extrabatteri har bättre kapacitet än bara ett fåtal laddningar?

Så tänkte människorna bakom Powerall Power bank som nu tagit fram det ultimata extrabatteriet som inte bara laddar din mobiltelefon, läsplatta och kamera när du är ute på fältet – Power bank är så kraftig att den även kan kickstarta ett bilbatteri tjugo gånger innan den behöver laddas upp igen.

Power bank har dessutom en inbyggd LED-lampa som lyser i upp till 100 000 timmar och en nödsignal som håller i gång i hela fem dygn! En funktion som vi givetvis hoppas att du aldrig ska komma i behov av, men den som rör sig i skog och mark eller gillar att åka på safari bör fundera på om inte Power bank rent av borde ingå i packningen som säkerhetsutrustning. Power bank fick en hedersutmärkelse på årets International CES-mässa i kategorin design och innovation.

Pris från $119.95.

För mer information:
www.thepowerall.com

UPP
Translate »
wordpress hemsida wordpress hemsida