SPA OCH SKÖNHET

V76 BY VAUGHN

Stjärnstylisten lanserar sin linje i Sverige

Hans första frisörexperiment utfördes på hans egen bror redan 1976. Michael V. Acord, eller ”Vaughn” som han kallas i branschen, är den amerikanske barberarens son som via en lysande karriär både som modell och stylist/frisör åt världens celebriteter, nu lanserar sina egna produkter även på den svenska marknaden. Vaughn var i Stockholm i början av april för att presentera sina produkter, men även för att tala om manlig grooming. Hans filosofi är lika enkel som självklar: även killar och män gillar att se bra ut.
v76

Med sin produktportfölj, som innehåller allt vad en man kan behöva från topp till tå, vill han göra det enklare att hålla sig fräsch. Särskilt gillar vi hans Smooth Shave Cream med eteriska oljor och E-vitamin som underlättar precisionsrakning eftersom den inte löddrar. Dessutom lämnar den huden mjuk och ren. Inga produkter i V76-serien innehåller vare sig parabener eller sulfater. En annan favorit är Energizing Shampoo och Conditioner. Medan schampot rengör håret utan att ta bort de naturliga oljorna som finns i hårbottnen, förbereder balsamet håret inför den perfekta stylingen.

V76 by Vaughn kommer att säljas i utvalda butiker, bland annat på NK. Vaughn har stylat och klippt celebriteter som Bruce Springsteen, Tony Bennett, Ethan Hawke och Bill Clinton.

För mer information:
www.v76.com

UPP
Translate »