DESIGN

FCM PRESENTERAR 2014-ÅRS JULKLAPP: iWatch

Ryktet har florerat på nätet under en längre tid, nu spår experterna att Apple lanserar iWatch under 2014. FCM spår att det i såna fall blir nästa års julklapp!

iwatch

Samsung har redan lanserat sin smarta klocka Samsung Gear, nu blir ryktena om att Apple kommer att lansera en iWatch under 2014. Exakt vilka funktioner iWatch kommer att få är det naturligtvis bara ett fåtal personer hos Apple som vet, men om man sneglar på Samsung Gear så lär det inte bli sämre (dock, för att göra spänningen ännu tätare, det är faktiskt ingen som vet om iWatch överhuvudtaget existerar…)

Med Samsung Gear kan du i vilket fall läsa sms och e-post direkt på klockan, dessutom visar den inkommande samtal, en praktisk funktion för den som ofta har telefonen liggande i fickan. Klockan innehåller kamera och bilderna går att skicka direkt in på social medier. Klockan är dessutom röststyrd vilket gör att du  till exempel kan göra anteckningar med rösten, att ställa in larm går lika bra med samma tillvägagångssätt.

Det är bara att smörja sig med tålamod, kommer den så kommer den. Samsugn Gear existerar absolut, den går redan att köpa, kostar runt 2 600 kronor och ser ut så här:

samsunggear

UPP
Translate »