DESIGN

FLÄKTEN UTAN FLÄKT: DYSON AM06

Nej, det är inte ett förstoringsglas, det är Dyson AM06 som är bättre och tystare än konkurrenternas

dyson

En revolutionerande, högteknologisk designfläkt, ursnygg att se på, men.. hur fungerar den egentligen? Den har ju ingen fläkt ?

Årets sommar kommer av många att bli ihågkommen som en av de bästa på årtionden med det ena värmerekordet staplat på det andra. Somliga kommer även att komma ihåg den som sommaren då fläktarna tog slut från Ystad till Haparanda. Vilken tur då att internet finns och man kan klicka hem en fläkt från utlander.

Gör dig redo för nästa sommar redan i år. Dyson AM06 är 75 procent tystare än andra modeller. Luften sugs in genom foten och “skjuts” ut i rätt riktning utan de annars vanliga rotorbladen. Ingen risk att små händer ska komma i vägen och inget som fastnar i bladen och väcker en mitt i natten. Faktum är att fläkten är så tyst att den som trivs med det sövande ljudet av roterande blad får hitta på en annan lösning – den här fläkten hörs nämligen nästan inte alls.

Dyson AM06 har en praktisk sovtimer som slår av eller på inom 15 minuter upp till nio timmar, och den som inte orkar resa sig ur sängen för att justera hastigheten använder den medföljande fjärrkontrollen. En extra pluspoäng för att den drar 40 procent mindre el än andra fläktar, samt för designen givetvis, den här gör sig var som helst. Dyson tillverkar fläktar i olika utföranden och modeller, från bordsfläktar till fläktar för större lokaler. AM06 finns i tre olika färger och kostar från £220.

För mer information:
www.dyson.co.uk

UPP
Translate »