UTVALT FÖR DIG

FOUR SEASONS LANSERAR JETPLAN

Chokladrum och individuellt anpassbara sängar är vi vana vid hos Four Seasons – nu kan vi flyga deras eget flygplan också

airborne-hospitality-four-seasons-jet

Det är bara att packa väskan och gå ombord – nu lanserar hotellkedjan Four Seasons sitt eget flygplan och blir därmed först i branschen att kunna erbjuda denna service. I biljetten ingår allt från transport till och från den flygplats du väljer, samt givetvis mat och dryck.

airborne-hospitality-four-seasons-jet_1

Susan Helstab är ansvarig för marknadsföringen hos Four Seasons: – Att vi nu tar vår legendariska service upp i skyarna är en naturlig utveckling av det arbetet vi har gjort i hotellbranschen i mer än 50 år, säger hon.

four-seasons-jet-2

Planet, ett Boeing 757, har helt anpassats efter hotellkedjans stil. Passagerarna möts av handgjorda läderstolar som naturligtvis förvandlas till en säng när det är dags att sova. Ombord finns trådlös internet och den som önskar kan låta sig skämmas bort med en spabehandling uppe i luften. Det finns plats för 52 passagerare och priset för att hyra planet börjar på 110 000 amerikanska dollar för en dag – då ingår allt inklusive nödvändig personal. Observera att man måste bo på hotellet för eller efter resan.

 

UPP
Translate »
wordpress hemsida wordpress hemsida