SPA OCH SKÖNHET

GE BORT KÄRLEK PÅ MORS DAG

Låt oss hylla alla våra vackra, tålmodiga, roliga, kloka, modiga, omtänksamma och älskade mammor som uppfostrat oss till de starka personer vi är idag. Låt oss fira våra mammor och visa vår uppskattning med kärlek, uppmärksamhet och vänlighet. Ge bort en meningsfull stund för kropp och själ på mors dag och överös henne med den kärlek hon förtjänar. 

Skapa en personlig gåvoask till mamma med de produkterna som passar henne bäst. Varför inte skapa utrymme för ett ögonblick av avkoppling med produkterna från The Ritual of Sakura? The Ritual of Sakura badskum, med doft av körsbärsblom och rismjölk, lämnar huden återfuktad och silkeslen efter ett avkopplande bad. För ännu mer spakänsla, skäm också bort mamma med The Ritual of Sakura kroppsskrubb. Skrubben innehåller ekologiskt socker och mjukgörande oljor och har utvecklats för att skonsamt exfoliera och återfukta huden. The Ritual of Sakura doftljus och doftstickor hjälper också till att skapa den där harmoniska stämningen i hennes hem.

 

Ge bort en upplevelse inom den magiska världen av abhyanga (självmassage) med The Ritual of Ayurveda torrolja. Fylld med stärkande och näringsrika örter och speciellt skapad för att balansera ens energier ger denna 100% naturliga torrolja näring åt huden enligt gammal ayurvedisk tradition. Även The Ritual of Ayurveda duschskum är berikad med traditionella ayurvediska ingredienser så som indisk ros och söt mandelolja för att skapa balans i kropp och själ.

För mer information: https://www.rituals.com

UPP
Translate »