SPA OCH SKÖNHET

GOLD MAGICAN FIRMING OIL FRÅN M PICAUT

Gold Magician Firming Oil är ett oljebaserat serum med det “naturliga retinolet” bakuchiol och karotenoider som ger huden en djup, gyllene hudton. Resultatet är en fastare hy med magisk lyster.

Gold Magician Firming Oil är den nya guldklimpen från hyllade hudvårdsserien M Picaut. Namnet är en blinkning till den gyllene lyster huden får tack vare karotenoider från morot och serumet innehåller även bakuchiol, ofta kallad “naturligt retinol”, som ger en anti age-effekt och motverkar rynkor och fina linjer.

– Bakuchiol är en otroligt spännande ingrediens. Det är första gången vi använder den i en av våra produkter och det känns som en perfekt pusselbit i hudvårdsserien, säger Mette Picaut, grundare av Picautt.

Bakuchiol finns naturligt i olika växter och har dokumenterad anti age-effekt på huden som liknar den från syntetiskt retinol, men utan dess biverkningar som flagning, klåda och irritation. Tillsammans med ett komplex av naturlig A-vitamin från nyponros, havtorn och aprikoskärna jämnar det ut hudtonen, förminskar mörka ringar under ögonen och motverkar ålderstecken i huden. Karotenoider från morotsfrö och morotsrot ger huden en djup, gyllene lyster på naturlig väg och skyddar även mot det blå ljus i våra skärmar som på sikt kan göra huden mer ömtålig.

– Karotenoider trollar bort trött hudton och ger en antiinflammatorisk effekt som saktar ner hudens åldrande och minskar känslighet, säger Mette Picaut.

– Min filosofi “Less is more” har varit med sedan starten för drygt tio år sedan. Att få produkter ska ha styrka nog att ge, och göra, väldigt mycket för huden. Gold Magician Firming Oil är ett bevis på det

Gold Magician Firming Oil är dessutom en kärleksfull hyllning till de hudterapeuter som använder M Picauts hudvårdsserie i sina behandlingar. Den finns att köpa hos auktoriserade hudterapeuter, spa och utvalda webbshoppar. Rekommenderat pris är 849 kr hos återförsäljare för 30 ml.

För mer information: https://mettepicaut.se/

UPP
Translate »