ANNONS FRÅN SIGNATURRESOR

GRAN CANARIA BAKOM ALLFARTSVÄGARNA

Signaturresor är en specialiserad researrangör som skräddarsyr unika reseupplevelser med genomgående hög kvalitet på både boende och arrangemang, såväl för den enskilde resenären som för träningsgrupper och företagsevent i härlig miljö utomlands. Resebyrån erbjuder också helt flexibla reslängder. Så önskar du detta, är vi rätt resebyrå att vända sig till, säger Ann O Andersson, grundare av Signaturresor.

Signaturresor är en 100 procent digital resebyrå, men sätter som sitt signum att ge personlig service och Ann och hennes kollegor finns alltid tillhands för att dela med sig av sin kunskap och ge tips för att förgylla resan.

– Våra hotell är handplockade och utvalda av oss på Signaturresor personligen och vi erbjuder flera unika boenden som charmiga herrgårdar och små slott som alla har något speciellt: Det kan vara lokalproducerad mat, några har en stjärna i Guide Michelin eller ett vackert läge i bergen, som sitt unika utbud, säger Ann O Andersson.

På Gran Canaria finns mat för alla smaker, även den kräsnaste gourmanden.

En av de starkaste trenderna just nu är kombinationen av semester och träning:

Golf är en stor sport på Gran Canaria.

– Många är aktiva i sin vardag och vill gärna vara det även på semestern. Det finns ett stort behov av att må bra genom att röra på sig samtidigt som man vill kunna upptäcka resmålet, njuta av stränderna och av god mat och dryck i härligt sällskap. I Spanien erbjuder Signaturresor flera skräddarsydda träningsresor. Mest efterfrågat just nu är Mallorca och Gran Canaria, där intresset för golf -och tennisresor är stort, men även cykling kommer starkt.

-Gran Canaria förknippas ofta med charterresor – men det finns ett helt annat genuint Gran Canaria som få känner till, säger Ann O Andersson. Förutom hög standard på boendet, finns också en härlig natur, charmiga vinbodegor inåt landet, exklusiv shopping, kultur och mycket mer. En fantastisk ö att upptäcka!

För de som vill få en oförglömlig start på livet som äkta par genom att skämma bort varandra i solen och värmen, så kan vi ordna en härlig bröllopsresa med vigsel. Vi hjälper till med alla detaljer och vet vad som behövs så att brudparet inte behöver stressa. Det är bara att packa väskan, ta med nära och kära och flyga iväg.

Vi kan resor, och delar gärna med oss av det, så välkomna att höra av er till oss, säger Ann O Andersson.

 

För mer information: http://www.signaturresor.se

Läs mer om tips från  Signaturresor: https:www.firstclassmagazine.se/upplev-det-genuina-gran-canaria

UPP
Translate »
wordpress hemsida wordpress hemsida