MAT OCH DRYCK

GRÖNARE PÅ KITCHEN AND TABLE

Kitchen & Table Norrmalms restaurang och bar på Clarion Sign i Stockholm har under sommaren genomgått en totalrenovering designad av Inside by Wingårdhs arkitekter. För att inte bara kunna erbjuda ny design har man även rekryterat köksmästaren Tal Borenshtein, tidigare köksmästare inom F12-gruppen. Tillsammans med Marcus Samuelsson i rollen som Creative Director satsar hotellet nu på en grönare och mer klimatsmart meny där närodling, ekologi och hållbarhet är grunden till allt.

På Kitchen & Table Norrmalm ska gästen mötas av en kulturell och kulinarisk upplevelse där smakerna inspireras från det mångkulturella Manhattan i kombination med influenser från Norden.

Urban Garden kallas den centrala delen av menyn där grödor utgör grunden. Nytt är också baren som numera förärats epitetet “Sustainable Bar” med en tydlig strävan att minimera organiskt avfall; bland annat är nu sugrören i metall. Vi kan varmt rekommendera deras Garden Platter och synnerligen smarriga Garden Pizza. Perfekt plockmat. För den som har mycket skrik i magen finns urgod helstekt cajunkyckling.

 

Mer info på www.kitchenandtable.se

UPP
Translate »
wordpress hemsida wordpress hemsida