EUROPA

HOTEL DIPLOMAT ÖPPNAR NYTT HOTELL

I samband med renoveringen av Östermalms Saluhall öppnar Hotel Diplomat nytt hotell

Nybrogatan-Riddaren13_ Illustration_TengbomArkitekter-2 kopia

När Hotel Diplomats nya lifestylehotell öppnar senvåren 2018 på Nybrogatan är det som en del av Stockholms stads satsning på Östermalms Saluhall. Tanken är att skapa ett komplement till hotellet på Strandvägen.

– Det känns både naturligt och spännande att få vara med och skapa en ny och attraktiv mötesplats i ett område där vi som familj har drivit hotell- och restaurangverksamhet i fyra generationer. Här bygger vi ett modernt hotell som kommer att sitta ihop med Östermalms Saluhall. Läget, utbudet och miljön kommer att locka både nationella och internationella gäster och kunder till saluhallen. Hotellet kommer att vara mer boutique och rikta sig till gästen som söker en levande miljö med fokus på boende och mat med hög socialtrivsel mitt i vackra Stockholm. Upprustningen av hela kvarteret runt Östermalmstorg känns attraktiv för oss och Hotel Diplomat ser möjligheten att skapa en lillasyster i ett växande Stockholm, säger Anna Cappelen, ordförande och delägare Hotel Diplomat.

Det nya hotellet kommer att ha 71 rum och sviter med varm, modern och ombonad inredning, senaste tekniken, konferensmöjligheter samt spa. Restaurangerna kommer att erbjuda ekologisk och närodlad mat. Man vänder sig till en berest målgrupp, internationella affärsmän och turister som vill bo mitt i Stockholm. Det nya hotellet får 71 rum samt restaurang och bar.

UPP
Translate »
wordpress hemsida wordpress hemsida