EUROPA

HOTEL IMPERIAL WIEN

Åk till Wien över en helg och bo som en kunglighet. Flera av stadens bästa hotell har tidigare varit hem åt aristokratins högsta företrädare. Låt dig hänföras av storslagna palats, underbar mat och, om andan faller på, exklusiv shopping. Wien är i ropet och vi vet var man ska checka in. Gute Nacht!

HOTEL IMPERIAL WIEN

Direkt när man kommer in i lobbyn så förstår man att det här är ett hotell helt utöver det vanliga. Låt er hänföras av det fantastiska marmorgolvet, de storstilade takkronorna och enorma målningar av före detta österrikiska kejsare och deras gemåler.

Om man är Prinsen av Württemberg ska man bo ståndsmässigt. Då bygger man sig ett sex våningar högt palats, dekorerar det kungligt på både in- och utsida, givetvis på stadens allra bästa adress: Kaerntner Ring 16. När sedan världsutställningen kommer till staden bygger om man om sitt hem till hotell. Den som bokar in sig i någon av Hotel Imperial Wiens sviter kan i vissa fall befinna sig i rum med över sju meter mellan golv och tak. Sällan har storslagna takkronor tagit sig bättre ut.

Sviterna varierar i storlek, från Executive Suites om 60-70 kvadratmeter upp till The Royal Suites som är mer än dubbelt så stora. I de kungliga sviterna finns det en komplett bar, minibar ingår, likaså frukost i sviten samt limousinetransport till och från f flygplatsen.

Att Hotel Imperial Wien ligger centralt och med omedelbar närhet till hela Wiens enorma kulturella utbud och shopping behöver väl knappast nämnas. Frågan är dock om man överhuvudtaget har lust att gå ut när man väl checkat in. Här finns en av stadens absolut bästa restauranger, Opus, som kammar hem pris efter pris för sin matkonst. I 1873 HalleNsalon Bar serveras både frukost, lunch, afternoon tea, middag och cocktails. Baren är särskilt uppskattad av de som tycker om klassisk musik, flera dagar i veckan kan man här avnjuta vackra toner från flygeln.

Den som planerar ett att arrangera en konferens i Wien ska absolut kolla upp Hotel Imperial. Vi lovar att sinnena kommer att skärpas i dessa underbart vackra och nyrenoverade konferenssalar som var och en är ett konstverk.

För mer information:
www.imperialvienna.com

UPP
Translate »