UTVALT FÖR DIG

JUNIPER GER DIG KÄNSLAN AV ETT BOUTIQUE HOTELL I HEMMET

Juniper är ett svenskt designföretag med premium produkter för hemmet inspirerade av de oöverträffade upplevelser man får på små avskilda boutiquehotell. Juniper kompromissar aldrig vad gäller kvaliteten. Tvärtom använder Juniper sig av de finaste råvarorna som finns och lägger stort fokus på att få varje detalj rätt under design och tillverkning. Samtidigt är hållbarhet ett av företagets ledord och Juniper är sen 2020 certifierat klimatneutralt.

På mindre än två år har Juniper etablerat ett starkt varumärke inom premium-sängkläder på den svenska marknaden. Nu utökar företaget sitt utbud med en handduks-kollektion i ett andra steg att erbjuda sina kunder allt de kan hitta på ett exklusivt boutique-hotell.

 – Allt började med en hotellvistelse på Mallorca berättar Mathilda Wibom Westerberg, grundare av Juniper. Det var en av de bästa hotellupplevelserna vi någonsin haft. Servicen var vänlig, maten var fantastisk, trädgården var full av de mest välskötta enarna man kan tänka sig (Juniper trees), och hela familjen sov otroligt gott i vad vi upplevde som de bästa sängkläderna vi någonsin sovit i. När vi ville köpa med oss sängkläder hem visade det sig att en uppsättning skulle kosta en mindre förmögenhet, så det slutade med att vi sparade pengarna och reste hem tomhänta. Men tanken på de där sängkläder försvann inte och kort därefter startade jag Juniper.

Exklusiva sängkläder var startskottet för Juniper.

Företaget började som sagt sin resa med sängkläder och har nyligen lanserat en handduks-kollektion. Junipers handduks-kollektion är likt sängkläderna tidlöst designade och tillverkade från den exklusiva bomullen Supima som odlas i Kalifornien. Junipers ambition är att varje produkt som tas fram blir en permanent del av sortimentet. Framgången med sängkläderna har byggt på idéen att en hållbar livsstil kräver att konsumenter nu letar efter möjligheten att köpa färre produkter av bättre kvalitet.

Junipers handduks-kollektion är likt sängkläderna tidlöst designade och tillverkade från den exklusiva bomullen Supima som odlas i Kalifornien.

Handduks-kollektionen lanserades under mars månad och kostar från 350 kronor.

– Vi kommer absolut fortsätta att introducera produkter som inspirerar människor att stanna upp och leva i nuet, boutiquehotell-världen kommer förbli vår stora inspirationskälla och det finns så otroligt mycket där att inspireras av. Det som ligger närmast i tiden är produkter som nära relaterar till de produkterna vi redan släppt eller åtminstone höra hemma i samma rum avslutar Mathilda Wibom Westerberg.

”Juniper tar de bästa delarna av små exklusiva boutique-hotell till ditt hem”

För mer information samt försäljning besök: https://jun-per.com/se/

UPP
Translate »