Annons från Sun Residence

KÖP DITT DRÖMBOENDE PÅ MAURITIUS

En av Världens vackraste platser väntar på dig. Så varför köper inte du ditt drömboende på natursköna Mauritius? Nu finns möjligheten. 

Din privata tvåplans-villa med pool

Drömmen kan bli verklighet: varje morgon, året om, kan du vakna upp i paradiset med en fantastisk utsikt och närhet till gnistrande korallstränder, turkosblått hav och världsberömda golfbanor. Med ett behagligt klimat hela året har du alla bekvämligheter och restauranger av toppklass inom ett par minuter från där du bor.

Sex nybyggda, exklusiva tvåplansvillor är till salu på Domaine de Palmyre, beläget på västra Mauritius i det orörda och natursköna Blackriver-området. Villorna har fyra sovrum och ett luftigt och ljust kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Terrassen har utsikt över Indiska oceanen och Le Morne-berget.

Den natursköna utsikten från vardagsrummet

En öppen planlösning med anslutning till den tilltalande terassen och den privata poolen

Ett av sovrummen med en attraktiv takhöjd

Samtliga villor har egen pool. Domaine de Palmyre är en så kallad ”secured gated area” och inom området finns bland annat ett gym, tennis- och squashbanor samt en livsmedelsbutik. Allt för bekvämlighetens skull!

För mer information vänligen kontakta Carl Michael Sjöström på SunResidence Lifestyle Collection. Telefon 08-656 44 00. http://sunresidence.se/

 

UPP
Translate »