MAT OCH DRYCK

KOPPARBERG GIN MED NY SMAK

Kopparbergs Bryggeri har det senaste året gjort succé med sin gin. Lagom till svenskarnas semester släpps en ny ginsmak på den svenska marknaden: Kopparberg Gin Mixed Fruit.

Kopparberg Gin lanserades i Storbritannien i fjol och blev årets mest framgångsrika dryckeslansering enligt KANTAR Top NPD (new product development). Under våren har Kopparberg Gin Strawberry&Lime och Kopparberg Gin Passionfruit&Orange succéartat lanserats i Sverige. Kopparberg Gin Strawberry&Lime finns på hyllorna hos nästan var tredje av Systembolagets butiker och Kopparberg Gin Passionfruit&Orange finns att beställa i beställningssortimentet.

I nyheten Kopparberg Gin Mixed Fruit gifter sig söta toner av svarta vinbär med friska toner av hallon, tillsammans med undertoner av enbär. Servera över is med tonic, gurka och mynta, eller varför inte med lemonad och toppa med självplockade bär?

Drycken är vegansk och glutenfri och passar perfekt att avnjutas under varma sommarkvällar på balkongen. Från och med den 22 juli finns den i Systembolagets beställningssortiment.

Kopparberg Gin Mixed Fruit, 37,5 % alkohol, 700 ml glasflaska (nr 83277), pris: 279 SEK.

UPP
Translate »