UTVALT FÖR DIG

KRYDDA OCH GRILLA MED LE CREUSET

Le Creuset vill gärna göra det lättare att äta lite mer grönt och nyttigt i vardagen och det är bland annat därför som de lanserar stilrena örtkrukor i stengods. Perfekta att ha vid spisen eller vid utegrillen nu när grillsäsongen startar.

Örtkrukan är idealisk för alla kök så att du alltid har dina färska favoritörter inom räckhåll när du lagar mat. Krukan har ett dräneringshål i botten och ett tillhörande fat. Krukorna finns i fem olika färger har ett rekommenderat pris är 299 SEK.

Grillning hör våren och sommaren till och för detta har Le Creuset designat en låg, rektangulär grillplatta i gjutjärn där räfflorna är sneda för att man ska få en jämnare stekyta. Plattans avlånga form ger stor stekyta för till exempel större köttbitar medan grillräfflornas tunna struktur även gör den lämplig för till exempel delikata fiskar eller grönsaker. De två ergonomiskt integrerade handtagen och den låga kanten gör att hanteringen blir enkel och säker samt att grillplattan kan användas både ute på grillen och inne på spisen. Rekommenderat pris är 1 349 SEK.

För mer information: https://www.lecreuset.se/

UPP
Translate »
wordpress hemsida wordpress hemsida