DESIGN

LAMBORGHINI LANSERAR SMARTPHONE

Tonino Lamborghini lanserar sin första smartphone baserat på operativsystemet Android

antares

Nej, det är inte bilmärket Lamborghini (om än det finns en nära koppling*) som skapat en mobiltelefon utan det världskända designhuset Tonino Lamborghini som sedan 1981 lanserat en rad prisbelönade föremål.

Det hela började med att grundaren Tonino Lamborghini designade en klocka – sedan dess har företaget växt och idag har de både klockor, glasögon, parfymer, modeassessorer och möbler i sin portfölj och säljs på över 15 000 försäljningsställen runt om i världen.’

Tonino-Lamborghini-Antares-Android-Smartphone-01

Tonino Lamborghinis mobiltelefon har fått namnet “Antares” och kommer finns i en limiterad upplaga med ett unikt serienummer på varje telefon. Det är en telefon i lyxsegmentet, priset kommer ligga på från ca 26 000 kronor. Förutom extremt snygg italiensk design får man även en quad-core 1.5 GHz prosessor, 2 GB RAM-minne samt ett internminne om inte mindre än 32 GB med möjlighet att utöka det sistnämnda till 64 GB genom ett MicroSD-kort.

Naturligtvis finns det kamera, eller rättare sagt: “Antares” kommer med två kameror. En på telefonens framsida som har 5 megapixlar och en på baksidan med 13 megapixlar – det går att filma i full HD (1080p). Telefonen är endast 13,5 mm tjock och har en fyra tum stor HD-display.

Den som vill äga en “Antares” får bege sig till Italien, England eller USA där den kommer att finnas till försäljning från våren 2014.

* Tonino Lamborghini är son till bilmärket Lamborghinis grundare Ferruccio Lamborghini.

För mer infromation:
www.lamborghini.it

 

UPP
Translate »