UTVALT FÖR DIG

LÄSARTÄVLING MED BJÖRK & BERRIES

Skäm bort dig själv eller någon du tycker om under hösten! Ta chansen att vinna ett av fem exklusiva detox kit från Björk & Berries. Varje kit har ett värde av 1110 kronor och innehåller produkterna nedan.

Tävlingsfrågan lyder: Vilken är den naturliga ingrediensen i White Forest body scrub som har en exfolierande effekt?  Rätt svar hittar du på https://bjorkandberries.com/

Lycka till önskar First Class Magazine och Björk & Berries!

Om Björk & Berries

Björk & Berries är ett ekologiskt hudvårds- och parfymmärke med ursprung i den svenska naturen, kulturen och livsstilen. Om Björk & Berries resa började med naturlig parfym utvunnen ur handplockade björklöv, idag har de en stor hudvårdsfamilj inom doft, face- och body care.  Hemligheten ligger i den svenska skogens mystik och naturliga ingredienser som björk, trollhassel och vit lera som omvandlas till nutida ekolyx av Björk & Berries hudvårdsexperter.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Juryn består av representanter från First Class Magazine och Björk & Berries. Tävlingen pågår till och med den 15 November 2018.

 

UPP
Translate »