TEKNIK

LOEWE LANSERAR BLIXSNABB ULTRA-HD TV

Nya Loewe Art serien är blixtsnabb på att byta kanal. Perfekt överblick och möjlighet att snabbt kunna zappa runt i programöversikten.

Loewe Art levererar både en kristallklar bild med Ultra HD-kvalitet och ett perfekt ljud – men det är långt ifrån allt: Loewe Arts unika dual-channel konfiguration gör det möjligt att titta på ett program samtidigt som du spelar in ett annat via USB. Med MyTV2move* funktionen så kan det aktuella TV-programmet – eller en annan kanal – streamas till en surfplatta eller smartphone. Då kan programmet ses på den bärbara enheten och tas med runt i huset, på uteplatsen, balkongen eller någon annanstans (där nätverket är tillgängligt).

Nya Loewe Art Ultra-HD har en otrolig bildkvalitet, och återger skarpa bilder från alla källor: USB, hemmanätverk och Internet. Med framtidens gränssnitt (HDMI 2.0, HDCP 2.2 och HEVC) visas innehållet i hög upplösning från till exempel Loewe BluTechVision 3D Blu-ray-spelare och andra externa uppspelningsenheter. Även Full-HD videomaterial visas med en mycket bättre kvalitet med Loewes avancerade uppskalningsteknik. Bilderna blir perfekta och naturliga med en extrem skärpa, djup och känsla för detaljer, samt friska och levande färger. De nya Loewe Art UHD modellerna är 3D-kompatibla (Loewe 3D-glasögon finns som tillbehör).

Loewe Smart Home Entertainment är en njutning för alla sinnen. Loewe Art UHD har ett bra ljud trots den slimmade designen. Med användandet av bas-reflex principen uppnås en ljudeffekt på upp till 2×40 watt. State-of-the-art högtalarteknik från SON© skapar ett imponerande, skarpt och unikt sound i den kompakta högtalarlådan. Oavsett program eller sändning så är ljudupplevelsen magnifik – även utan att ansluta ett extra ljudsystem eller aktiva högtalare.

Nya Loewe Art UHD finns som 40″och 55″ och kommer i två färgvarianter: Chrome Silver och Black.

Rekommenderat utpris för Art UHD 40 är 17.999 SEK
Rekommenderat utpris för Art Art UHD 55 är 27.999 SEK

För mer information:
www.loewe.se

UPP
Translate »