INREDNING

LUNA – DEN SMARTA MADRASSEN

Förra årets julklapp blev ju som bekant så kallade aktivitetsarmband. En av de mest populära funktionerna i dessa är paradoxalt nog att de läser av och kan tala om för användarna hur de har sovit.

Luna 1_2

Luna tar det hela ett steg längre. Vi fortsätter att berätta om produkter som inte ens finns på marknaden ännu. Den här gången är det Luna, den smarta madrassen, som just nu utvecklas och som enligt plan kommer att levereras från och med augusti i år. Luna fungerar som ett överdrag till den befintlig madrassen och har smarta funktioner som till exempel att den reglerar madrassens temperatur.

Med Luna kan du och din partner välja vilken temperatur ni vill ha på madrassen på era respektive sidor, men inte bara det: Luna mäter och rapporterar hur du har sovit och den väcker dig med ett smart larm när du sover som lättast. Således är det slut på att klockan ringer just när du ligger i djup REM-sömn vilket som bekant kan förstöra en hel dag.

Luna kan även hjälpa dig att somna bättre eftersom den har full kontroll på när du sover som bäst. Just nu kan man förbeställa Luna till ett introduktionspris som börjar på $199 beroende på madrassens storlek.

För mer information:
www.lunasleep.com

UPP
Translate »