ASIEN

MALDIVERNA: CONSTANCE MOOFUSHI

OBLIGATORISKT SPA

DSC_0061

 

Ok, rubriken syftar på vad vi på First Class Magazine har som obligatorium: finns det ett spa så är det ju alldeles självklart att vi måste prova det. Moofushis spa, U SPA, ligger lite avsides och har en helt egen pir från vilken man når de många behandlingsrummen. Vi blir mottagna av våra terapeuter som serverar en kopp te och tillsammans med dem beslutar vi att det får bli en helkroppsmassage. Väl på massagebänken ligger jag och tittar på havet medan skickliga händer börjar lösa upp diverse knutar.

DSC_0066

Doften av mynta och citrongräs ligger som ett mjukt täcke över hela anläggningen, och min massös mjuka röst, när hon frågar om hon tar i för hårt eller mjukt, är direkt sövande – jag vaknar en timme senare och det kan väl vara ett av de bästa betygen man kan ge om inte syftet med besöket var idrottsmassage. Efter massagen förs vi ut till relaxområdet där vi blir sittande länge med en kopp te. Avkopplande så det förslår.

PARADISISKA STRÄNDER

DSC_0182

 

Efter massagen hasar vi oss – ja, så skönt var det – upp till stranden. Här ligger strandvillorna på rad, var och en med sin egna privata lilla trädgård. Vi kikar in och konstaterar att det visst ser mysigt ut, men eftersom vi ju har upplevt Constance Halaveli, och haft vår egen trädgård där, så är vi inte det minsta avundsjuka. Strandområdet är stort och vackert. Hav, sand och sol, det kan ju liksom inte blir fel. Det finns gott om solbäddar och parasoller, och här finns också en bod från vilken man kan låna snorkel och simfötter. Fast det har vi ju redan, och strax ska det bli användning för dem.

Sidor: 1 2 3 4 5

UPP
Translate »