SPA OCH SKÖNHET

MARTINSSON KING – DET NYA SVENSKA HÅRVÅRDSMÄRKET

Hela serien från Martinsson King

Nya svenska hårvårdsmärket Martinsson King har skapat den minimalistiska serien består enbart av schampo, balsam och infusions. Schampot och balsamet är framtagna för alla hårtyper oavsett tunt, tjockt eller lockigt hår. Beroende på årstid och önskad stylingeffekt kan man sedan använda märkets 3 olika infusions: Smoothing, Hydrating och Volume.

Seriens tre olika Infusions

Produkterna är utvecklade i Sverige och det är första gången man gör det möjligt för olika hårprodukter att blandas med varandra för att ge stärkt effekt. Martinsson Kings tre infusions kan nämligen blandas in i schampo eller balsam eller användas efter tvätten som en leave-in behandling.

Martinsson Kings schampo är ett milt rengörande schampo som är skonsamt för håret och samtidigt får håret att kännas nytvättat längre. Balsamet har en mjukgörande effekt för alla hårtyper och både schampo och balsam är speciellt utvecklade för att skydda färgat hår. Alla Martinsson King-produkter är fria från parabener, sulfater, silikoner och gluten, de är veganska (dvs. innehåller enbart ingredienser från naturliga källor) och ej testade på djur. Pris: Schampo och balsam kostar 290 kr styck och infusion är 270 kr.

För mer information: Martinssonking.com

UPP
Translate »