NORDAMERIKA

THE NOMAD HOTEL I NEW YORK

The NoMad Atrium - Benoit Linero

Om man vill bo mer ombonat med gammaldags elegans checkar man in på supertrendiga The NoMad Hotel. Hotellet är uppkallat efter området North of Madison Square Park, ett grannskap under förändring från stökigt gatuliv till trendigt och elegant, med bekvämt gångavstånd till Chelsea, Flatiron och Soho. Franska designern Jaques Garcia har förvandlat sekelskiftesbyggnaden till ett storslaget hotell som påminner om Hotel Coste i Paris. Redan i entrén möts man av hotellets mystik och elegans.

The NoMad Guest Room 1 - Benoit Linero

NoMad välkomnar till en grandios atmosfär! Hotellet är inrett med tunga draperier, exklusiva textilier, orientaliska mattor och konst under en storslagen takhöjd. Det doftar sensuellt och exotiskt! Varje hotellrum har unik inredning. Här bor man i klassiskt eleganta rum med sekelskiftescharm. Njut av långa bad i franska badkar på fot med utsikt över New Yorks gatuliv genom de stora höga fönstren. NoMads restauranger drivs av Michelin-stjärnbeströdda krögaren Will Guidara.

The NoMad Library - Benoit Linero

I restaurangerna dinerar man utsökt och väljer miljö efter humör och sällskap. Välj mellan Atrium, en vacker ljusgård med växter och vackra takfönster, Dining Room som är mer ombonat chict och den mer intima Fireplace med sin storslagna öppna spis importerad från Frankrike. För den som vill kultivera sig finns The Library, ett bibliotek i två våningar som förvandlas till tjusig cocktailbar kvällstid.

Hotellet har snabbt blivit en av New Yorks viktigaste destinationer och längst den oändligt långa mahogny-bardisken minglar trendiga Downtowners med tjusiga Uptowners. NoMad har även en Rooftop restaurant där man avnjuter avsmakningsmenyer sommartid. För privata sällskap finns det ett chambre separée på takterrassen. Låt tiden stå stilla och njut av all prakt och elegans i denna utsökta Downton Abby-miljö.

För mer information:
The NoMad Hotel

UPP
Translate »