NORDAMERIKA

THE STANDARD HOTEL I NEW YORK

Stnd NY_Sunset River wTV _HR_Thomas Loof

På The Standard Hotel i Meatpacking District bor man med spektakulär utsikt över Hudson River, The High Line och New Yorks skyline i futuristiskt designade hotellrum. Den omåttligt populära restaurangen The Standard Grill är en av New Yorks mötesplatser där man gärna ses på frukost, lunch eller middag. Med ett stort utbud av chark och skaldjur är The Grill perfekt att vila shoppingtrötta fötter på. För övrigt erbjuder The Standard en Rooftop bar och pool, Le Bain, där New Yorks trendiga flyttar in sommartid, en privatklubb – Top of the Standard samt en av stadens elegantaste bar med 360 graders utsikt. Klubben har en tidlös elegans som påminner om anrika Studio 54.

Stnd NY_View 2_HR_Nikolas Koenig

Området är ett mecka för gourmander med kändistäta Pastis och skaldjursrestaurangen Catch som båda håller en mycket hög nivå. Missa inte senaste vattenhålet; det sensuella Cherry, en av New Yorks absoluta innekrogar.

_STANDARD NYC 6_31_10_9571

Om solen strålar och gatumyllret stressar, passa på att njuta av New Yorks senaste park, The Highline. Den är byggd över gamla järnvägsspår som startar i Meatpacking District och mynnar ut på West 34th Street. Här njuter man av vackra planteringar, konstinstallationer och en stunds avkoppling i arkitektritade solstolar. Gärna med en glass från La Newyorkina, glassvagnen som enbart använder ekologiska närproducerade ingredienser med mexikansk inspiration.

UPP
Translate »