SPA OCH SKÖNHET

NÓTTNUITS NYA ANSIKTSGEL LAVE

Sedan det svenska hudvårdsvarumärket Nóttnuit lanserades sommaren 2020 har de lanserat 3 produkter bestående av en ansiktsmask, en ansiktsolja och ett serum. Nu utökar de sortimentet med en multifunktionell rengörande ansiktsgel.

Den nya enzymatiska gelen är både effektiv och har multifunktionella egenskaper som varsamt rengör din hy på djupet, utan att störa dess naturliga balans. Dess unika formel innehållande mineralrik vulkanaska, med en blandning av alger, enzymer och probiotika, avlägsnar toxiner, minskar synligheten av porer, eliminerar döda hudceller, förbättrar cellförnyelsen och ger huden lyster. Resultaten blir en ren, återfuktat och fräsch hy. 

Pris: 577 kronor och finns att köpa på  https://nottnuit.com/ 

Om Nóttnuit

Nóttnuit är ett svenskt hudvårdsmärke som utvecklar innovativa, naturliga och veganska multifunktionella hudvårdsprodukter utan kompromisser. De introducerar möjligheten att kombinera vetenskaplig kunskap från avancerad hudvård med balanserande frekvenser.

Varje Nóttnuit produkthistoria börjar i deras eget laboratorium i Stockholms skärgård. Deras produktutvecklare väljer noggrant ut bioaktiva ingredienser med de mest kompletterande synergierna för att förstärka styrkan och effekten. Formulan hälls sedan i unika handskulpterade biofotoniska glasflaskor så att varje fulländad produkt blir unik.

UPP
Translate »