UTVALT FÖR DIG

NYTT FLYG TILL SVENSKARNAS FAVORITÖ!

Semesterparadiset Bali växer som en av svenskarnas favoritö och nu blir det lättare att ta sig dit. Den 3 juni lanserar Emirates en daglig flygförbindelse till Bali via Dubai.

b6d8a4a4a515e7e6_800x800ar

Bali är en av de mest populära öarna i Indonesien med spektakulära berg och pittoreska stränder. Under 2014 besökte mer än 3,7 miljoner utländska turister Bali. När Emirates nu lägger till Bali som ny destination i sitt internationella nätverk bidrar det till att förbättra öns globala förbindelser och stimulerar både ekonomin och tillväxten av turismen ytterligare.

Flygbolagets linjenät i Asien och Stillahavsområdet omfattar för närvarande 23 destinationer i 13 länder. Flygförbindelsen mellan Dubai och Bali kommer att trafikeras av flygplanstypen Boeing 777-300ER och erbjuder två klasser ombord, Economy Class och Business Class.

afe5489b1e3519dc_800x800ar

– Bali är en mycket viktig marknad för Emirates. Det finns ett stort intresse för Bali från hela vårt globala nätverk, speciellt i vårt turistsegment. Vi är glada över att kunna erbjuda dagliga avgångar som kopplar samman passagerare till Bali med Dubai och mer än 80 destinationer i Europa, Mellanöstern, Afrika och Amerika, säger Thierry Antinori, Executive Vice President and Chief Commercial Officer, Emirates.

För mer information:
www.emirates.se

UPP
Translate »