ASIEN

ORIENTAL RESIDENCE BANGKOK

Är du i Bangkok för att shoppa ska du definitivt undersöka om det finns lediga rum på Oriental Residence Bangkok som ligger på Wireless road.

Är du i Bangkok för att shoppa ska du definitivt undersöka om det finns lediga rum på Oriental Residence Hotel Bangkok som ligger på Wireless road.

Oriental Residence Bangkok har en urban framtoning med snyggt designade möbler och ljus inredning. Det är också ett perfekt ställe för den som behöver bo på hotell under en längre tid eftersom alla rum och sviter har ett komplett utrustat kök. Bra även för den som reser med barn eller som av någon anledning föredrar att laga sin egen mat.

En god anledning att inte laga sin egen mat är att holländska mästerkocken Henk Savelberg har en restaurang inom hotellet. Som kuriosa kan nämnas att han driver fyra restauranger i Holland som alla har stjärnor i Michelinguiden. Det behöver alltså inte understrykas att man äter gott på Oriental Residence Bangkok vare sig man bor där eller inte. På hotellets andra restaurang Café Claire avnjuter man med fördel ett traditionellt afternoon tea, och det är även här man intar sin frukost.

Oriental Residence Bangkok Cafe Claire

Oriental Residence Bangkok ligger centralt och bara en kort promenad från en av stadens senast öppnade attraktioner, Central Embassy, ett köpcenter med ett stort och varierat utbud för den shoppingsugne. Här finns allt ifrån Chanel och Givenchy till Mikael Kors samt ett stort antal restauranger i olika prisklasser. På tio minuter med bil når man ett annat populärt köpcenter, Siam Paragon, samt SEA LIFE Bangkok Ocean World som garanterat kommer att tillfredsställa både stora och små barns nyfikenhet; här kan man bland annat prova på hur det är att dyka med hajar om det är så att man är sugen på den upplevelsen.

Oriental Residence Bangkok Grand Deluxe Bath

Och på tal om upplevelse så har man Lumpini Park, Bangkoks stora park, i omedelbart närhet till hotellet. Ett måste för en fin promenad.

För mer information:
www.oriental-residence.com

UPP
Translate »