DRYCK

PERRIER-JOUËT CUVÉER BELLE EPOQUE BLANCE DE BLANCS LIMITED EDITION


Perrier-Jouët Cuvée Belle Epoque Blanc de Blancs släpper en limiterad flaska skapad tillsammans med japanska glaskonstnären Ritsue Mishima – endast 24 flaskor släpps nu på torsdag 18 maj på Systembolaget.

Mishima är född 1962 i Kyoto, och inspireras främst av naturliga former och ljusreflektioner. Hon har bland annat ställt ut i Venedig, London och San Francisco och hennes verk återfinns på Musée des Arts décoratifs i Paris; Rotterdam Boijmans Van Beuningen collection; i Coesfeld Alter Hof Herding kollektionen; på Frans Hals Museum och på Museum Jan van der Togt i Holland.

2001 vann hon Giorgio Armani award på Contemporary Decorative Arts exhibition, Sotheby’s i London.

I över 200 år har champagnehuset Perrier-Jouët vårdat och utvecklat sina nära band till konstens värld och har starka kopplingar till Art Noveau-rörelsen och i synnerhet till glaskonstnären Emile Gallé, vars vackra anemoner pryder husets mest ikoniska champagne Perrier-Jouët Cuvée Belle Epoque.   Artikelnummer är 99880 och priset är 2999 kronor.

 

Kommentera via ditt Facebook-konto

First Class Magazine är inte bara ett av Sveriges mest exklusiva livsstilsmagasin utan även den personliga guiden till de bästa resmålen, de senaste klockorna, de mest exklusiva smyckena, de dyraste bilarna och de största båtarna.

UPP
Translate »