SPA OCH SKÖNHET

POMEGRANATE FIRMING FACIAL OIL FRÅN WELEDA

Hösten närmar sig och med det lanserar Weleda den nya ansiktsoljan Pomegranate Firming Facial Oil som består av en exklusiv blandning av åtta utvalda vegetabiliska skönhetsoljor från bland annat avokado, aprikoskärna och argannöt. Den ger intensiv näring och lyster samt bevarar hudens elasticitet. Den nya ansiktsoljan är en effektiv anti-age produkt och en del av Weledas mest aktiva serie Pomegranate Facial Care.

Pomegranate Firming Facial Oil

Weledas produktserie Pomegranate Firming Facial Care fick i augusti ett nytt tillskott med ansiktsoljan Pomegranate Firming Facial Oil. Med en effektiv blandning av åtta utvalda vegetabiliska skönhetsoljor är den rik på antioxidanter och verkar för att stärka huden. Granatäppleolja har antiinflammatoriska egenskaper samt skyddar huden mot fria radikaler och luftens föroreningar. Förutom granatäppleolja innehåller produkten även aprikoskärnolja som är rik på vitamin E, den hjälper till att motverka fina linjer och bevarar hudens elasticitet. Utöver dessa innehåller den även avokado-, argan-, macadamianöt-, jojoba-, sesam- och tistelolja. Tillsammans utgör dessa en utmärkt blandning av oljor med olika egenskaper som är anpassade för en mogen hy i behov av lyster och näring.

Ansiktsoljan är en effektiv anti-age produkt som passar perfekt för hud med tydliga ålderstecken i form av ojämnhet, minskad elasticitet och rynkor. Den bästa metoden för att få oljans fulla effekt är att massera in ett par droppar på lätt fuktad hud. Oljan absorberas snabbt in i huden och ger en vacker lyster samtidigt som den vårdar och återfuktar.

Det rekommenderas att du använder Pomegranate Firming Facial Oil tillsammans med övriga ansiktsprodukter i Pomegranate Firming Facial Care-serien för bästa effekt. Den kan användas som serum under kräm, som en booster i dag- och nattkräm eller tillsammansmed fuktserumet från samma serie. Pomegranate Firming Facial Oil är vegansk och består av 100 % naturliga råvaror. Pris: 399 kr / 30 ml.

Övriga produkter i serien är:

Weleda Pomegranate Firming Day Cream som minskar synliga ålderstecken och rynkor, stimulerar cellförnyelsen, förbättrar elasticiteten i huden samt skyddar den mot yttre påfrestningar under dagen. Pris: 279 kr / 30 ml.

Pomegranate Firming Night Cream som är en aktiv nattkräm som stärker hundens naturliga reparationsprocesser och gör rynkor blir märkbart mindre synliga. Den ökar också cellförnyelsen som avtar med åldern. Pris: 299 kr / 30 ml.

Pomegranate Firming Eye Cream som ökar cellförnyelsen som avtar med åldern samt minskar rynkor och mjukgör den tunna huden kring ögon. Pris: 279 kr / 10 ml.

Pomegranate Firming Serum är ett intensivbehandlande fuktserum som stärker huden på djupet och minskar rynkor. Dermatologiska tester visar en ökad fuktnivå i huden med 39 % redan 30 min efter applicering och serumet förbättrar hudens elasticitet och spänst. Pris: 349 kr / 30 ml.

UPP
Translate »