EUROPA

PROVENCALSK HUDVÅRDSSERIE PÅ HOTEL DIPLOMAT

Gästerna på Hotel Diplomat i Stockholm möts nu av en ny doft, enbart för dem. Côté Bastide från Provence är ny leverantör av hudvårdsprodukter till hotellet från och med höstsäsongen.

 

argan

 

Det är franska Côté Bastides doftserie Argan som nu finns på alla Hotel Diplomats 130 rum. Côté Bastides produkter, inspirerade av lugnet i Aix-en-Provence och Toscana samt av orientaliska landskap, har tagits fram i södra Frankrike sedan 1992. Arganserien är baserad på Arganolja och innehåller en naturlig formula utan paraben. Enligt producenten är serien inspirerad av tysta morgnar på landsbygden.

– Vi vill kunna erbjuda något unikt till våra gäster, något som är klassiskt lyxigt och samtidigt nytänkande. Vi har valt att satsa på olika dofter eftersom få sinnesintryck skapar så starka minnen och associationer som lukter. Det är så effektivt att det har blivit en internationell trend inom hotellbranschen att man ska förknippa olika platser och upplevelser med behagliga dofter, säger hotelldirektör Lina Gabrielson.

UPP
Translate »