UTVALT FÖR DIG

RITUALS ADVENTSKALENDER 2020

Även denna jul vill Rituals skämma bort dig eller dina nära och kära med gåvan av att finna lycka i de små tingen. 

Julen 2020 bjuder på 24 underbara överraskningar i helt ny design från Rituals. Årets version av Rituals adventskalender, som kommer i två versioner, har inspirerats av äkta adventstradition och bygger på att öppna en ny dörr varje dag fram till jul. Produkterna skapar 24 stunder av glädje under december och skämmer bort både kropp, sinne och själ. Varje söndag öppnas dörren till ett specialdesignat adventsljus i miniversion. Att ge dig själv eller någon du håller kär en adventskalender är ett underbart sätt att sprida små stunder av glädje under nedräkningen till jul.

Årets 3D Adventskalender från Rituals

Upptäck Rituals nya adventskalender i 3D som bjuder in till en äkta julby full av lyxiga överraskningar. Adventskalendern innehåller exklusiva produkter för kropp och hem så som The Ritual of Jing minidoftstickor, The Ritual of Namaste Anti-Aging Serum, Rose de Shiraz Eau de Parfum, miniljus från Private Collection och mycket mer. Produkterna skapar en stund av glädje varje dag fram till jul och bidrar till att skapa ro i kropp och själ.

3D Adventskalendern kostar 980kr men innehåller produkter till ett värde av 1 575kr.

Årets 2D Adventskalender från Rituals

Årets adventskalender i 2D kommer i en klassisk design och innehåller 24 exklusiva överraskningar för kropp och hem. Ge adventskalendern till dig själv eller någon du håller kär och låt varje dag bli en påminnelse om att hitta glädje i de små tingen under julsäsongen. Adventskalendern innehåller bland annat Amsterdam Collection miniduschskum, The Ritual of Ayurveda handbalm och miniljus från Private Collection.

2D Adventskalendern kostar 650kr men innehåller produkter till ett värde av 1 305kr.

Både 2D och 3D Adventskalendern är tillgänglig från 7e september 2020 på Rituals.com. Från 1a oktober är 3D Adventskalendern tillgänglig i Rituals butiker, 2D kalendern kommer endast finnas tillgäng hos utvalda återförsäljare.

UPP
Translate »