SPA OCH SKÖNHET

RITUALS LANSERAR AMSTERDAM COLLECTION SOM LIMITED EDITION-SERIE

Where Asia inspired Europe in ancient times

Amsterdam Collection är en exklusiv kollektion av kroppsvård och produkter för hemmet. Den skapades i ett unikt samarbete med nederländska Rijksmuseum och lanserades första gången sommaren 2019. Eftersom kollektionen blev så omåttligt populär kommer den nu lanseras globalt som en limited edition-serie.

Två ikoniska nederländska varumärken har tillsammans utvecklat denna exklusiva kollektion av kroppsvårdsprodukter och heminredning som hyllar 1600-talets historiska epok. Vackra Amsterdam Collection är dekorerad med holländska tulpaner och japansk yuzu: doftande symboler från en tid då det historiska Amsterdam först knöt kontakt med forna tiders Asien och dess skönhet. Seriens design är inspirerad av den klassiska Delft Blue-vasen och föreställer asiatiska blommor och fåglar i den typiska blåa nyansen. Kollektionen har designats för att förmedla en harmonisk och avslappnande känsla.

Den ursprungliga Amsterdam Collection har fått två uppdateringar sedan den lanserades förra året. Förpackningarna till seriens doftstickor och doftljus har fått en mer klassisk design, men behåller favoritdoften av japansk yuzu och holländsk tulpan. Det senaste tillskottet till kollektionen är Rituals älskade kroppsskrubb som skapats särskilt för att skonsamt exfoliera och ge näring åt även den torraste hud.

Den exklusiva Amsterdam Collection lanserades första gången 2019 i begränsad utgåva i Nederländerna. Den såldes endast på Rijksmuseum, Rituals Leidsestraat, Rituals Schiphol, www.Rituals.com och www.bijenkorf.nl, Bijenkorf Amsterdam och ombord på det nederländska flygbolaget KLM. Eftersom Amsterdam-kollektionen blev så enormt omtyckt kommer den nu även att finnas tillgänglig som en limited edition-serie i alla butiker från september 2020. Den exklusiva serien kommer att finnas tillgänglig vid samtliga försäljningsställen.

Vi på First Class Magazine kan bara konstatera att vi är förälskade.

UPP
Translate »