ASIEN

SHANGRI-LA I SINGAPORE

Det var här det började. Shangri-La Singapore är alla Shangri-La hotellens moder och sätter fortfarande efter 40 år standarden för det som av många räknas som en av världens mest exklusiva hotellkedjor

26884CT1
Anläggningen i Singapore har dessutom flera gånger utsetts till ett av världens bästa hotell.

Shangri-La Singapore ligger på gångavstånd från Singapores botaniska trädgård. Dock behöver man inte ens ta sig utanför hotellområdet för att uppleva naturen, Shangri- La breder ut sig över hela sex hektar grönska.

28c002h

Hotellet består av tre flyglar som går i olika stilar, och man kan lätt få känslan av att röra sig mellan olika hotell. I the Garden Wing finns bland annat tre härliga sviter med utsikt över den fantastiska trädgården. Alla sviterna har extra stora balkonger och utgör en perfekt bas för en lyxig weekend i Singapore. Vad sägs till exempel om att avsluta dagen i den stora utomhusjacuzzin ute på balkongen?

28r057h

Kontrasten mellan storstad och fullständig avkoppling blir sällan härligare. Den som funderar på att stanna i Singapore under en längre tid, eller kanske rent av har bestämt sig för att flytta dit, ska ta en extra titt på Shangri-La Apartments som är lägenheter för långtidsuthyrning. Här bor man i en egen lägenhet, men åtnjuter samma service som om man bodde på själva hotellet. Lägenheterna varierar i storlek och det finns upp till tre sovrum för den som tar med sig familjen, alternativt väntar många gäster.

28R025H

Självfallet har Shangri-La sitt eget spa, Chi, samt en egen hälsoklubb med ett komplett utrustat gym. Hungrig eller törstig behöver man inte gå, det finns åtta olika restauranger och barer inom hotellområdet. På 24:e våningen hittar man restaurang BLUE som är Massimo Botturas pop-uprestaurang, inspirerad av hans trefaldigt stjärnbeströdda restaurang Osteria Francescana som ligger i Modena, Italien.

UPP
Translate »