UTVALT FÖR DIG

SOV GOTT MED RITUALS

Dröm dig bort bland produkterna i World of Sleep-konceptet från House of Rituals Worlds. Här hittar du produkter som skapar den där rogivande känslan i sovrummet och som hjälper dig att varva ner innan du ska sova.

Ta till exempel en dusch för att släppa dagen och njut av den härliga duscholjan från The Ritual of Jing med doft av lugnande lavendel och heligt trä. Omfamna dig sedan med en mjuk pyjamas eller kimono och gör dig klar för en god natts sömn. Sovrummet kan du även doftsätta med samma behagliga dofter genom doftspridaren, kuddmisten eller massageljuset från The Ritual of Jing. För en extra touch av välbefinnande så kan vi rekommendera tvättmedlet The Ritual of Karma för dina sängkläder. Produkten kombinerar en blommig bukett av helig lotus med den näringsgivande kraften hos vitt te och sprider somriga vibbar som skapar en känsla av omsorg och positivitet. Sov gott!

En härlig duscholjan från The Ritual of Jing med doft av lugnande lavendel och heligt trä.

Pris 95 kronor

En mysig och härlig pyjamas från Rituals inkluderar skjorta, byxa och sovmask.

Pris 1 347 kronor för samtliga delar

Njut av den söta, blommiga aromen av din favoritserie The Ritual of Karma på dina kläder och lakan. Det lyxiga, parfymerade tvättmedlet räcker i upp till 33 maskintvättar eller 66 handtvättar.

Pris: 165 kronor

Produkterna finns tillgängliga i utvalda Rituals-butiker och på RITUALS.COM.
 
UPP
Translate »