EUROPA

STORSTADSGUIDEN: BARCELONAS HOTELL

First Class Magazine har i samråd med Elle Elle Hotels listat de bästa hotellen i Barcelona. Läs och njut och låt er inte minst inspireras inför stundande besök i staden.

EL PALAULET


Önskar du uppleva något utöver det vanliga? Då är detta ”the place to stay at”. Här finns bara sex sviter och de ligger alla på privata våningsplan. Storleken varierar – allt utifrån önskemål men samtliga är sofistikerade och har fantastiska tak.

För mer information:
www.eplivingbarcelona.es

HOTEL GRAND CENTRAL


Hotellet inhyser en spektakulär takpool och sky bar med härlig utsikt över Barcelonas gotiska kvarter. Här finns även ett fantastiskt och välutrustat gym för den som önskar hålla sig i form under semestern.

För mer information:
www.grandhotelcentral.com

1898


Upptäck en verklig pärla, belägen vid Ramblan. Hotellet har en unik kolonialstil och vi rekommenderar ett besök på takterrassen. Här beställs med fördel en spicey moijto!

För mer information:
www.hotel1898.com

HOTELL OMM


Vid Paseo de Gracia, i hjärtat av Barcelona, ligger detta underbara hotell som bland annat erbjuder en fantastisk champagnefrukost. Från takterrassen blickar man ut över flera av Gaudis stora arkitektoniska verk.

För mer information:
www.hotelomm.es

HOTEL W


Med en makalös utsikt över Barcelona tornar Hotel W upp sig nere i hamnen. Här finns väldigt många bra och trevliga loungebarer och restauranger. Hotellet har dessutom en nattklubb högst upp samt en underbar pool för svalkande dopp.

För mer information:
www.w-barcelona.com

Text: Sofia Sörenson

UPP
Translate »