MAT OCH DRYCK

STORSTADSGUIDEN: BARCELONAS RESTAURANGER

First Class Magazine har i samråd med Elle Elle Hotels listat de bästa hotellen och restaurangerna i Barcelona. Läs och njut och låt er inte minst inspireras inför stundande besök i staden.

Restaurangerna:

LASARTE

Lasarte_0227

Många av Barcelonas bättre restauranger är belägna på hotell, så även denna tvåstjärniga Michelinkrog som återfinns på Hotel Condes. Maten är katalansk med influenser från Baskien och eftersom det endast finns
35 platser gör man klokt i att boka bord I god tid före besöket.

För mer information:
www.restaurantlasarte.com

BRAVO 24

bravo24

Restaurangen är belägen på Hotel W och har underbar terrass samt en fantastisk utsikt över hamnen. Här serveras innovativa tapas, skaldjur och Marennesostron direkt från La Barceloneta-marknaden.

För mer information:
www.comerc24.com

COMERC 24

0107

Efter att köksmästaren Ferran Adrià hade arbetat på El Bulli och sedemera tog över Comerc 24 erhöll restaurangen sin första Michelinstjärna. Här erbjuds tapas och andra gudomliga små rätter.

För mer information:
www.comerc24.com

MORDISCO

Exif_JPEG_PICTURE

Centralt beläget i Barcelona återfinns Mordisco. Restaurangen ligger i ett stort radhus på två våningar. Inredningen är mycket hemtrevlig och trädgården rent gudomlig. Man får en känsla av att vara i ett privat hem.

För mer information:
www.grupotragaluz.com

ROCAMOO

02 - ROCABAR ® olga planas

I Hotel Omm återfinns denna fantastiska restaurang. Här tillagas maten i ett öppet kök. Kockarna serverar gastronomiska delikatesser från det moderna katalanska köket.

För mer information:
www.hotelomm.es

LÄS ÄVEN OM STADENS FÖRNÄMLIGASTE HOTELL!

Text: Sofia Sörenson

UPP
Translate »