MAT OCH DRYCK

STORSTADSGUIDEN: BERLINS RESTAURANGER

First Class Magazine har i samråd med Elle Elle Hotels listat de bästa hotellen och restaurangerna i Berlin. Läs och njut och låt er inte minst inspireras inför stundande besök i staden.

Restaurangerna:

TAUSEND CANTINA

thousendGömd på en bakgata längs floden Spree ligger denna omtalade restaurang. För att hitta hit behöver man leta noggrant efter den oansenliga dörren och selecteuren bestämmer om du kommer in eller inte. Man serverar utsökt sushi och sydamerikansk mat i svart miljö. Då och då dunkar tågen förbi ovanför huvudet och påminner om att man faktiskt sitter i en tågviadukt.

För mer information:
www.tausendberlin.com

THE GRAND

_THB4844

Belägen i Mitte ligger The Grand. Här serveras fantastiska rätter i en cool och vacker miljö. Önskar man hänga i baren efter middagen går man en trappa ner. Vill man gå på klubb, går man en trappa upp. Titta noga och räkna hur många fasaner du hittar i inredningen!

För mer information:
www.the-grand-berlin.com

FACIL

facil kopia

På Hotell Mandela återfinns restaurangen Facil. Terrassen är omgiven av bambu och lönn och har ett öppningsbart tak. Restaurangen har blivit populär hos den internationella publiken. Menyerna ändras regelbundet och Facil räknas till bland de bästa matupplevelserna i Berlin.

För mer information:
www.facil.de

VOLT

Volt innen 0170

I det livliga Kreuzberg ligger denna pärla. Här återfinns kokkonst på hög nivå och vi är övertygade om att Volt inom kort kommer att få sin första stjärna i Guide Michelin.

För mer information:
www.restaurant-volt.de

HÄR KAN DU LÄSA OM BERLINS FÖRNÄMSTA HOTELL

Text: Sofia Sörenson

UPP
Translate »