EUROPA

STORSTADSGUIDEN: BUDAPESTS HOTELL

First Class Magazine fortsätter att presentera det bästa i utvalda städer. Här bjuder vi er på Budapests bästa hotell.

Four Seasons Gresham Palace

Four Seasons Budapest

Vilket fantastiskt palats detta är, ett av de finaste exempel på Art Nouveau i Europa. Four Seasons har renoverat fram svepande trappor, färgade glasfönster, mosaik och vackra smidesornament. Hotellet ligger vid Lanchidbron med utsikt över Donau och Buda Palace. Här finns två restauranger, den flotta Pava och den lite enklare Kavehaz.

För mer information: www.fourseasons.com/budapest

Boscolo Budapest

SetHeight1000-executive-suite-budapest

Mitt i Budapest city, bara några kvarter ifrån Donau, har den italienska Boscolofamiljen skapat ett femstjärnigt hotellpalats med stora avantgardistiska ytor. Hotellet har ett stort in-housespa med turkiskt bad och inomhuspool.

För mer information: www.budapest.boscolohotels.com

Lanchid 19

12914045371

Detta är ett modernt och stilrent hotell som innehar en fantastisk utsikt över Lanchid-bron och floden Donau. Om du bokar rätt rum har du denna utsikt från sängen. Rummen håller en genomgående behaglig designlinje och personalen gör sitt yttersta för att vara till lags med bland annat hundpromenader.

För mer information: www.lanchid19hotel.hu

Buddha Bar Hotel

_1362645928

Det femstjärniga Buddha Bar Hotel, beläget i det nyrenoverade Klotild Palace, är ett ställe för den unga och hippa partybenägna skaran. Hotellet ligger mitt i stadens kommersiella hjärta och har en härlig takterrass samt ett imponerande spa. Förvänta dig rum med inspiration från Fjärran Östern; loungemusik, dämpad belysning och Buddhastatyer.

För mer information: www.buddhabarhotelbudapest.com

UPP
Translate »