EUROPA

STORSTADSGUIDEN: PRAGS HOTELL

First Class Magazine fortsätter att presentera det bästa i utvalda städer. Denna gång bjuder vi er på Prags bästa hotell.

Hotel Josef

Hotel Josef Prague

Hotel Josef är ett designhotel som ligger i Prags medeltida kvarter nära torget i Gamla Stan och Karlsbron. Hotellet består av två nya byggnader med åtta respektive sex våningar som binds samman av en öppen ljus gårdsplan. Högst upp finner man en relaxavdelning och bara ett stenkast bort ligger Buddha Bar som erbjuder riktigt bra musik och drinkar in på småtimmarna. Här är hundar mycket välkomna.

För mer information: www.hoteljosef.com

Four Seasons Hotel Prague

Four Seasons Prague

Detta är ett alldeles utsökt hotell nära huvudstadens centrum och floden. Byggnaden består av tre olika hus och trots den klassiska stilen känns den modern. Lyxkedjan håller hög klass med Eamesstolar på rummet, nedtonade färger och den klassiska fiskbensmattan. Hotellets restaurang är, enligt recensionerna, en av stadens bästa.

För mer information: www.fourseasons.com/prague

Mandarin Oriental

Mandarin Oriental Prague

Hotellet slog upp portarna år 2007 och är ett av få Mandarin Orientals i Europa. Hit flyger kärlekspar från London, japanska familjer och unga heta Hollywoodkändisar. Bara ett fåtal rum har utsikt men de är alla vackert och smakfullt inredda. Fråga efter det populära rummet 332!

För mer information: www.mandarinoriental.com/prague

Barceló Old Town Praha

room-gran-suite-197-hotel-barcelo-old-town-praha21-8555

Barceló Old Town Praha ligger i Prags Gamla Stan och är ett enastående boutiquehotel. Hotellets inredning är en perfekt kombination av nutid och historia. Vartenda rum är elegant och luftigt vilket bidrar till att man upplever den exceptionella inramningen lite extra. Besök gärna takterrassen med den magnifika utsikten.

För mer information: www.barcelo.com

Augustine

the augustine hotel prague

Ska man lyxa till det ordentligt är Augustine ett mycket bra val. Hotellet är utspritt på inte mindre än sju sammanfogade huskroppar, varav en är det forna klostret Augustine St Thomas från 1200-talet. Detta är en del av exklusiva Rocco Forte Collection och har hamnat på många topplistor över världens bästa hotell.

För mer information: www.theaugustine.com

UPP
Translate »