SPA OCH SKÖNHET

TA HAND OM DIN HUD OCH KROPP MED THE RITUAL OF NAMASTE BODY

När hudvård möter kroppsvård – Rituals lanserar nu det senaste tillskottet till The Ritual of Namaste-kollektionen: The Ritual of Namaste Body.   Hylla naturen, vårda din själ och behandla din hud med största respekt, både på insidan och utsidan. Ta hand om din hud med goda intentioner och ägna uppmärksamhet åt varje steg för en omsorgsfull hudvårdsrutin. Det är skillnaden mellan en själlös rutin och en medveten ritual som skapar den sortens skönhet som kommer inifrån. Naturlig hudvård med medveten närvaro är essentiell för att ta fram din naturliga skönhet.

Kroppsvårdsserien The Ritual of Namaste har utformats för att hylla naturens kraft. Serien består av avancerad kroppsvård som noggrant skapats för att framhäva hudens lyster med hjälp av naturliga ingredienser och dofter från världens ledande laboratorier.

Kollektionen innehåller ingredienser som är naturliga, eller av naturligt ursprung, och har tagits fram på ett hållbart sätt. The Ritual of Namaste Body innehåller helig lotus, känd för sina lugnande och vårdande egenskaper, och vit näckros som växer i stilla vattendrag och symboliserar lugn och fridfullhet. Kollektionen innehåller också sötmandelolja eller sheasmör som är kända för sina fuktgivande egenskaper. Dessutom naturlig AHA som stimulerar cellförnyelseprocessen eller vitamin E som bidrar till att få huden att se hälsosam ut och även är känd för sin förnyande effekt på huden.

Att behandla huden med en mild exfoliering bidrar till att ta fram hudens egen lyster. Det stimulerar även cellförnyelsen genom att avlägsna döda hudceller, främja kollagen och öka blodcirkulationen. Gör din hud extra mjuk med Rituals helt naturliga exfolierande kroppsskrubb med sockerkristaller. Den innehåller den naturliga ingrediensen AHA för att förnya och fräscha upp huden, liksom sötmandelolja för att ge huden näring och skydda den mot torrhet. Den finkorniga sockerskrubben är den perfekta produkten för en skön kroppsvårdsrutin.

Tillför huden näring med The Ritual of Namaste duschkräm. Den innovativa duschkrämen skapar en mjukt löddrande upplevelse som vårdar din hud med naturligt aktiva ingredienser och antioxidanter. Huden känns återfuktad och smidig, med ytterligare hjälp från sötmandelolja rik på omättade fettsyror och näring. Duschkrämen är berikad med vitamin E – känd för sina förnyande egenskaper – som bidrar till en hälsosam hud. Den förvandlar din duschrutin till en lyxig och avslappnande spaupplevelse.

Söker du efter en intensiv 24-timmars kroppskräm som gör att huden känns behagligt återfuktad och smidig hela dagen? Den första i sitt slag: The Ritual of Namaste intensivt återfuktande kroppskräm har en välkänd ingrediens inom hudvård i sin formula, nämligen hyaluronsyra. Den här innovativa kroppskrämen är full av vårdande ingredienser och gör huden drömmigt len. Kroppskrämen har långtidsverkande fuktgivande egenskaper och riktar in sig på torra områden där den verkar för att återställa hudens spänst och fuktbalans.

Visa respekt både för naturen och för din hud genom att välja en miljövänlig och naturlig refill för dina hudvårdsprodukter. Rituals är stolta över att kunna erbjuda en refill för den intensivt återfuktande kroppskrämen. En refill sparar 70% CO2-utsläpp, 65% energi och 45% vatten. Refillen passar perfekt i den lyxiga burken och innehåller samma sköna formula som hjälper din hud att kännas behagligt återfuktad och berikad av näring hela dagen lång.

Neutralisera oönskad kroppsdoft och håll dig fräsch och bekväm med seriens naturliga anti-perspirant stick fri från aluminium. En applicering räcker och deodoranten absorberas snabbt av huden och gör att både du och dina kläder doftar naturligt fräscht. Formulan är berikad med naturliga ingredienser som sheasmör och indisk ros och verkar återfuktande och lindrande på den känsliga huden under armarna.

The Ritual of Namaste Body-kollektionen finns tillgänglig i Rituals Cosmetics butiker, utvalda varuhus och på Rituals.com från och med juni 2020.

UPP
Translate »
wordpress hemsida wordpress hemsida