UTVALT FÖR DIG

TÄVLA MED FIRST CLASS MAGAZINE OCH RITUALS

Ta chansen och blir en av tre lyckliga vinnare till RITUALS set som består av Imperial Rose Doftljus och en doftsticka Imperial Rose. Värde per set är 810 kronor.

” Transportera dina sinnen till en förtrollande oas av lugn med Private Collection.”

Ett hem är så mycket mer än fyra väggar. Ditt hem är en plats där du kan koppla av, omge dig själv med skönhet, mat, familj och vänner, och där du tar hand om din kropp och själ.  Ditt hem är din tillflyktsort. Ditt hem är en plats där du kan läka dina sår, släppa garden och vara dig själv. Ditt hem är en plats där du laddar batterierna, sover och ger dig själv näring. Där minnen skapas och förvaras. I samma ögonblick som du stänger ytterdörren om dig stänger du ute den yttre världens sorl. Ditt hem är en plats där du kan dra dig tillbaka för ett ögonblick av lugn mitt i ditt upptagna liv.

Tävlingsfrågan som du måste svara på är: Hur mycket koldioxid besparar du naturen genom att köpa en refill på RITUALS istället för en helt ny förpackning?

Rätt svar hittar du på rituals.com

Lycka till önskar First Class Magazine och RITUALS!

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Juryn består av representanter från First Class Magazine och RITUALS. Tävlingen pågår till och med den 1:a December 2019.

UPP
Translate »