MAT OCH DRYCK

TEA FOR TWO MED JIMMY CHOO?

Sex and the Citys “Carrie Bradshaw” skulle förmodligen sätta sig på första och bästa plan till München för afternoon tea i Jimmy Choos anda!

jimmy_choo_afternoon_tea_2

I Hong Kong har det funnits ett tag, afternoon tea med Jimmy Choo tema på Mandarin Orientals Captains bar. Nu finns den populära testunden även i Europa, närmare bestämt på Mandarin Oriental i München.

Vilken tror du smakar bäst? En  Charlize clutch eller stiletto Sunday? Kanske faller du heller för en Chocolate Raspberry Macaroon eller Jimmy Choo Handbag fylld med choklad? Ja, inte för att du behöver välja, detta är bara några av läckerheterna som serveras.

Det här måste väl vara den bästa presenten en fashionistas pojkvän kan överrasaska med  under shoppingturen till Bayerns huvudstad? Till maten och godsakerna serveras det exklusiva teet JING i flera smaker. Champagne finns naturligtvis att beställa.

jimmy_choo_afternoon_tea_1

Pris utan/med ett glas champagne: EUR 39/55. Jimmy Choo afternoon tea serveras till och med den 28 februari och alla som bokar i förväg får en överraskning.

Boka gör du här:
+49 (0)89 290 98 1929.

UPP
Translate »