Annons från The Wine Company

THE WINE COMPANY LEVERERAR EXKLUSIVA VINER DIREKT HEM TILL DIG

Trenden att beställa vin från nätet ökar mer och mer. Att kunna sitta i lugn och ro hemma för att botanisera i ett stort utbud av kvalitetsviner och sedan få dem hemlevererade till dörren, utan att behöva bära på tunga kassar, har gjort att många fått upp ögonen för att handla vin på nätet. Det är vad The Wine Company erbjuder.

The Wine Company ingår i Hawesko-koncernen som är Tysklands största distributör av premiumvin och champagne. Detta gör att The Wine Company kan tillhandahålla några av de populäraste och bästa vinerna från många av de stora vinhusen i världen.

Hawesko har under många år etablerat en nära relation med några av de mest välrenommerade vinproducenterna som exempelvis Rothschild, Antinori och Mondavi. Samarbetet mellan Hawesko och ovan nämnda vinproducenter har pågått i mer än femtio år. Utifrån detta nära samarbete kan The Wine Company erbjuda specifika och unika viner som tagits fram tillsammans med vinmakarna. Vinerna går inte att få tag på någon annanstans utan säljs endast exklusivt i The Wine Company’s webshop. Att säkerställa kvaliteten på produkterna gör The Wine Companys kvalitetsansvarig Alexander Zoller. Kvalitetssäkringen är oerhört viktigt för att kunna garantera att kunderna får det som vinmakaren utlovar.

Linda Sorby, marknadsansvarig för The Wine Company.

– Vi erbjuder några av de bästa produkterna på marknaden från några av världens mest kända vinmakare. Våra kunder kan välja bland hundratals exklusiva och prisvärda viner av en hög kvalitet säger Linda Sorby, marknadsansvarig för The Wine Company.

Att rådfråga The Wine Company är lika enkelt som att fråga om råd i vilken butik som helst. På kundservice finns vinexperter som går att nå via mejl, telefon eller sociala medier. På hemsidan kan du även läsa andra kunders rekommendationer av sina favoritviner. Här kan du även se vilka av de viner som The Wine Company representerar som har vunnit utmärkelser internationellt.

The Wine Company är måna om att du som kund skall vara nöjd, därav erbjuds en kvalitetsgaranti: Om du inte är nöjd med ett vin, eller om det inte faller dig i smaken hämtar vi oöppnade flaskor hos dig.

Kvalitetsgarantin är en av anledningarna till att vi har väldigt många nöjda och återkommande kunder säger Linda Sorby.

För mer information: http://www.the-wine-company.se/

UPP
Translate »