SPA OCH SKÖNHET

THERAPEARL – MÅNGSIDIG ÖGONMASK MED INNOVATIV PÄRLTEKOLOGI

VARM ELLER KALL? DU VÄLJER!

Unknown

TheraPearl är en ny och helt unik ögonmask från Bausch & Lomb, som är världsledande inom ögonhälsa. Den fungerar såväl kall som varm, är flexibel och formar sig efter ansiktet även då den är fryst. TheraPearl lindrar olika besvär, så som torra eller svullna ögon, nästäppa och huvudvärk. TheraPearl är utvecklad av läkare och en undersökning från Smartson visade att 95% av deltagarna i en testpanel ansåg att masken höll vad den lovade och skulle rekommendera den.

Ögonmasken innehåller mjuka pärlor med Pearl Technology, pärlor med förmåga att absorbera och avge värme eller kyla. Masken kyls enkelt ner i frys eller värms i mikrovågsugn och håller önskad temperatur i 20 minuter. Den är mjuk och formar sig efter ansiktet även när den är fryst, för optimal komfort och lindring. Masken kan användas om och om igen. Dessutom är TheraPearl fri från BPA, ftalater och latex.

Svullna ögon, påsar under ögonen, trötta ögon, huvudvärk och spänningar, allergi, ömhet efter estetiska behandlingar.

Varm kan TheraPearl ögonmask ge lindring vid till exempel torra ögon, förkylning samt täppt näsa och bihålebesvär.

TheraPearl utvecklades av läkarna Carol Baltazar och Gina Dubbé – idén kom från en behandlingsmetod inspirerad av lindringen som en påse frysta ärtor kan ge. TheraPearl finns på flera av de stora apotekskedjorna med ett rekommenderat pris på 129 kronor.

UPP
Translate »