EUROPA

PRINSESSAN LILIANS SVIT

Grand Hôtel Stockholm har renoverat Prinsessan Lilians svit

GRAND_16_16,

Prinsessan Lilians svit invigdes år 2006 och med årets renovering har sviten fått en helt ny interiör. Vi har bilderna från insidan!

Prinsessan Lilians svit är med sina 330 kvadratmeter och faciliteter unik i sitt slag. I sviten inryms sällskapsrum, två sovrum, SPA-avdelning med ny träningsutrustning, privat biograf, kök och två terrasser med utsikt över Stockholms ström och Kungliga Slottet. Renoveringen har gjort sviten än mer exklusiv och internationell. Alla golv i sviten är utbytta till en parkett, förutom i sovrummen där nya handvävda heltäckningsmattor lagts in.

Färgvalen går i sobra och ljusa färger som gråblå, creme och guld. Möblerna kommer från hela världen och en del av dem har specialdesignats enbart för sviten. Dessutom har konstnären Fabian Edelstam skapat ett stort porträtt av Prinsessan Lilian för att förstärka kopplingen till svitens namne ytterligare. Det är inredningsarkitekten Sanna Nathanson, som också inrett hotellrum vid tidigare renoveringar på Grand Hôtel, som har inrett Prinsessan Lilians svit.

Se hur nya sviten ser ut:

UPP
Translate »
wordpress hemsida wordpress hemsida