DESIGN

ULAELU: SNYGGASTE UTOMHUSKÖKET?

Vi blundar för sjunkande temperatur och annalkande höst och satsar på nygrillade humrar, firrar och oxfiléer september ut minst!

Ulaelu valged

Och skulle det inte bli så, ja då är vi i vilket fall fullt rustade för nästa års utomhussäsong.

“Det finns inga förordningar som säger att det ska vara obekvämt att laga mat utomhus. Det finns heller inga lagar som bestämmer att man inte ska kunna stå upprätt medan man grillar.” Det har den estniska designgruppen Ulaelu tagit fasta på och skapat det snygga och självbetitlade utomhusköket Ulaelu som förutom att vara snyggt och funktionellt även går att anpassa till dina exakta behov. Ulaelu byggs utifrån en grundstomme som man sedan kompletterar med en mindre och två lite större moduler som man väljer efter behov.

ulaelu svart

 

Du kanske vill ha en arbetsyta i plast eller sten, en stor grill samt en vask som enkelt kopplas till trädgårdens vattenslang? Det är bara att beställa det du behöver. Eller så är du vänkretsens storfiskare och vill rensa och grilla fisken medan den fortfarande är pinfärsk? Beställ då en skärbräda med avrinningsränna.

ulaelu1Som tillbehör till serien finns även en snygg behållare för veden till öppna utomhusspisen. Serien är tillverkad i Estland, både ramen och modulerna är gjorda för att tåla eventuellt regnväder.Något sånt ska vi naturligtvis inte ha, men det kan ju vara bra att veta.

Pris från 1 490 EUR, finns både i vitt och svart.

För mer information:
www.ulaelu.com

UPP
Translate »
wordpress hemsida wordpress hemsida