ANNONS FRÅN SIGNATURRESOR

VI KAN SPANIEN

Vi är allt som chartern inte är det vill säga småskaliga och personliga med handplockade hotell och lokal och kunnig expertis på plats vid behov, säger grundaren Ann O Andersson. Hon har själv nästan 30 års erfarenhet inom reseindustrin som hotellchef, produkt­‐ och kontrakteringsansvarig, har sett över 40 länder och kontrakterat tusentals hotell.

– Parallellt har jag i alla år fungerat som inofficiell resebyrå och hjälp till bekanta, familj och kollegor. Jag har utan att skryta fått omdömet att alltid hitta de bästa hotellen där gästerna är riktigt nöjda.

Signaturresor vänder sig till den mogna och erfarna resenären. En resenär som vill ha lokal känsla, kvalitet och personlig service. Inget nyrikt bling-­bling eller opersonliga giganthotell, utan personlig service och à la carteupplevelser.

Mallorca har fantastiska vikar.

Alla Signaturresors resmål, herrgårdar, lantegendomar och familjehotell är personligen handplockade och rekommenderade av Ann O Andersson. Upplevelsepaketen skapas med lokalt förankrade agenter och kunniga lokala guider.

– Vi kan våra resmål och vet var pärlorna finns även utanför allfartsvägar och mer kända utflyktsmål.

L Hermitage på Mallorca

Ann berättar vidare att Signaturresor också vill att den personliga servicen åter får stå i centrum och att de erbjuder ett kvalitetsalternativ till det svenska reseutbudet.

Ann O. Andersson grundare av Signaturresor

Priserna är redan pressade och färdigförhandlade till förmån för våra kunder; det är någonting jag kan efter alla dessa år. Upplevelsepaketen skapas med lokalt förankrade agenter och kunniga lokala guider. Vi kan våra resmål och vet var pärlorna finns även utanför allfartsvägar och mer kända utflyktsmål. Dessutom känner jag nästan alla leverantörer, som hjälper mig att ge Signaturresors kunder det lilla extra i form av premiumpaket och bra rum. Sådant kan man lyckas med om man känner och förhandlar direkt med hotellägarna avslutar Ann med att säga.

Initialt baseras programmet på en rad spanska resmål och kommer att utvidgas successivt. Härnäst står Kalifornien på tur med hänförande natur och en underbar vin-reseupplevelse i Napa och Sonoma-dalen. Inom kort kommer också ett par exotiska destinationer med paradisstränder att bli en del av vårt program.

Vad gör det så speciellt att resa med Signaturresor?

Vi brinner för att dela med oss till våra kunder av alla de pärlor vi har sett under nästa 30 års konstant resande och kommer hela tiden att bredda utbudet med allt fler resmål med härliga upplevelser och handplockade hotell. Vi vet också att företag och eventbolag som önskar arrangera konferenser och evenemang är beroende av en kunnig expertis och serviceminded personal som är flexibel och kan erbjuda just det som gör deras upplägg minnesvärt och ger det mervärde de önskar nå med resan.

Vingårdar i Santa Maria del Cami imponerar på många sätt.

Vad är sommarens mest efterfrågade resmål?

Utan tvekan underbara Mallorca som vi älskar och gärna återkommer till. Det som förvånar våra kunde mest är att det finns så oerhört mycket att uppleva på ön och det kvalitetsutbud som finns både i småbyar utanför de större och mer kända orterna och i huvudstaden. Här finner du allt från lokalproducerade härliga korvar som till exempel den anrika mallorkinska boutifarran som är en kryddig korv på kött och späck som binds upp i långa korvar och äts färsk. Nötter och mandlar i alla de former, sylter och mycket söta likörer: Den kanske mest kända är örtlikören Hierbas som botar allt från kärlekssorger till huvudvärk.

Några av de mindre, lokala vinproducenterna har fått toppbetyg på nationell nivå. Meckat för de mest prisbelönta är Binissalem, men det finns flera små orter som överraskar stort. Vi har några väl utvalda bodegor vi gärna rekommenderar där man kan prova deras mycket goda viner och även köpa med sig vin hem om man önskar.

En magnifik rosentré på Biniagual Estate.

För den metropoliska resenären är Palma stad ett smycke med sin stora yachthamn och flera riktigt coola beachklubbar och restauranger. I Gamla Stan trängs idag konstgallerier med små boutiquehotell och designboutiquer.

En designboutique i Gamla Stan, Palma

De bästa tapasrestaurangerna finns här och det är en speciell förväntan i luften när en kunnig kypare föreslår ett gott vin som passar just de rätter du valt.

Fantastiska Calamares på restaurang Eu.for.ia i Cala Ratjada, Mallorca.

Vi har flera favoriter och en av de senaste upptäckterna är La Taperia som är en enkel trevlig tapas ‐ restaurang en halv trappa ner i Gamla Stan. Bredvid ligger också det moderna galleriet Gerhardt Braun concept inbäddat i vackra husfasader och inredningsbutiker runt om. Lite längre ner finns ”La Boveda” som är en restaurang kombinerad med tapas-­hörna som jag alltid återvänder till – en vältilltagen meny och fantastiskt gott!

Bo på en herrgård från 1700-­‐talet eller i ett fort!

Visste du att du genom att resa med Signaturresor kan bo på ett pampigt fort alldeles vid havet: Cap Rocat, eller i en lantlig herrgård från 1700­‐talet: Can Simoneta, vackert renoverad till rustik lyx, på ostkusten precis invid havet och 4 golfbanor inom 10 minuters bilfärd?

Hotell Ca’n Simoneta Mallorca

Att vandra i Tramuntanabergen är en lisa för själen och vi har hittat en liten och personlig pärla: Lantlig charm: Hotel Nord, som ligger i byn Estellencs med bara några få rum och en fantastisk utsikt, endast några mil från Palma.

Vilka trender upplever ni är tydligast just nu?

Vi ser en tydlig mottrend till resandet till stora volymhotell som alla har ett likartat utbud. Idag vill allt fler sätta upplevelsen i resan i centrum: att njuta av det som är unikt på just den platsen man rest till och bo i mindre, lokalt präglade hotell. Kanske är det just restaurangen på hotellet som är värd hela resan eller spa:t eller att det ligger vid en liten vacker vik? Vi har ett flertal hotell som har en eller två stjärnor i Guide-­Michelin. Vi har även enklare hotell med fantastiska kök där mycket som serveras har producerats lokalt. Att kombinera upplevelse med avkoppling har blivit mycket viktigt i vår annars många gånger så hektiska vardag och då vill man inte bara sola på en strand under semestern.

En annan trend är att fira sitt livs kanske största dag på en vacker plats i solen – Att säga ja till sin älskade och gifta sig utomlands och bjuda de nära och kära med sig är också en växande trend vi ser och vi har många underbara platser för att det skall bli så fantastiskt som just du önskar!

Signaturresor erbjuder trygghet i resandet och ställer garantier via Kammarkollegiet.

Läs också mer om varför man ska anlita en resebyrå på https:www.firstclassmagazine.se/varfor-ska-man-anlita-en-resebyra/

För mer information: https://www.signaturresor.se/

 

För fler inspirerande bilder från Signaturresor nedan:

 

UPP
Translate »
wordpress hemsida wordpress hemsida