SPA OCH SKÖNHET

UPPTÄCK NYA SCHAMPON OCH BALSAM FRÅN RITUALS

I februari 2022 lanserar Rituals helt nya schampon och balsam berikade med ett urval effektiva ingredienser med över 90% naturligt ursprung. Sortimentet kommer finnas tillgängligt i Rituals 6 core-kollektioner och kommer hjälpa dig att boosta näring och hårkvalitet. Oavsett om du behöver volym, glans, vård av färg eller behandling av hårbotten, kommer dessa schampon och balsam säkerställa att ditt hår känns som allra bäst varje dag.

VOLUME & NUTRITION
The Ritual of Sakura
The Ritual of Ayurveda

The Ritual of Sakura och The Ritual of Ayurveda schampo och balsam är berikade med veteprotein och chiafrön för att skapa en skyddande effekt och volym-boost utan att tynga ner håret. Produkternas formulas innehåller också risextrakt och macadamianötolja som bidrar till att bevara hårets fuktbalans och stärka det.

GLOSS & NUTRITION
The Ritual of Jing
The Ritual of Mehr

The Ritual of Jing och The Ritual of Mehr schampo och balsam är berikade med ett multifruktkomplex som gör håret mjukt och kokosnötsolja som ökar hårets glans. Risextrakt och macadamianötolja bidrar till att bevara hårets fuktbalans och stärka det.

SCALP THERAPY & NUTRITION
The Ritual of Hammam

Kombinationen av koffein och röd ginseng i The Ritual of Hammamschampo och balsam balanserar hårbotten och hjälper till att skapa tjockare hår, förlänga hårets livslängd och stimulera hårväxt. Risextrakt och macadamianötolja bidrar till att bevara hårets fuktbalans och stärka det.

COLOR PROTECTION & NUTRITION
The Ritual of Karma

Kombinationen av extrakt från solrosfrön och vitamin E i The Ritual of Karma schampo och balsam skyddar håret från UV-strålar, boostar din hårfärg och ger glans. Risextrakt och macadamianötolja skyddar, stärker och reparerar håret genom extra fukt. Resultatet blir ett hår fullt av liv och intensiv glans.

Produkterna är tillgängliga från 7 februari i Rituals butiker och på RITUALS.com.

UPP
Translate »